Test emocionalne inteligencije

Broj 1. svjetski test emocionalne inteligencije koji koristi i slavni Tony Robbins, procijenit će nekoliko aspekata vaše emocionalne inteligencije i predložit će načine kako je poboljšati. Vrlo je širok i sveobuhvatan. Molimo vas da budite iskreni i odgovarate prema onome što zaista radite, osjećate ili mislite, a ne prema onome što smatrate ispravnim u ovom testu. Nitko vas ne može osuđivati, osim vas samih… a osim toga, postoje i brojna trik pitanja. Doznajte konačno koliko ste emocionalno inteligentni!

1

Edukacije

Jeste li emocionalno inteligentan vođa? Želite li saznati kako prepoznati emocionalnu klimu vašeg tima te upravljati njome s ciljem izgradnje povjerenja i razvijanja kvalitetnih odnosa? Dobri vođe su emocionalno pismeni i samouvjereni, empatični i suosjećajni, a opet autoritativni. Inspiriraju i motiviraju, prilagođavajući svoj stil upravljanja jedinstvenim vrijednostima i motivima onih koje vode.

Ključne teme naših edukacija

check_image

Što je emocionalna inteligencija?

check_image

Poslovni slučaj za podizanje nivoa emocionalne inteligencije

check_image

Razumijevanje rezultata testa emocionalne inteligencije

check_image

Oblikovanje plana za razvoj vaše emocionalne inteligencije

check_image

Izrada akcijskog plana implementacije razvoja emocionalne inteligencije u poslu i u životu

Rezultati naših edukacija

check_image

Jasno shvaćanje koristi od povećanja emocionalnog kvocijenta sudionika

check_image

Prepoznavanje i procijena pet komponenata emocionalne inteligencije: samosvijest, samoregulacija/kontrola, motivacija, empatija i socijalne vještine

check_image

Prepoznavanje učinaka vlastitog raspoloženja, osjećaja i nagona, kao i njihov učinak na druge

check_image

Razvijanje strategija za kontrolu ograničavajućih faktora i raspoloženja te odlučnosti za zaustavljanje prosuđivanja i razmišljanja prije samog djelovanja

check_image

Stjecanje strasti prema radu motivirane razlozima koji nadilaze novac ili status te sklonosti ka energičnom i ustrajnom ostvarivanju ciljeva

check_image

Poboljšanje sposobnost razumijevanja emocionalnog sastava drugih ljudi

check_image

Stjecanje znanja u upravljanju odnosima i izgradnji mreža suradnje s drugim ljudima

Ovisno o vašim potrebama, ove radionice mogu biti organizirane kao “in house” ili online treninzi u trajanju od jednog ili dva dana.
Ljude pokreću osjećaji, a ne razum. Kada se povežete s njihovim intelektom, kao i s njihovim osjećajima … rezultat je uvijek moćan!

Inidividualne radionice

Privatni 1:1 trening izvrstan je alat za sve osobe koje žele potaknuti pozitivne promjene u svom životu. Imate li osjećaj da se vrtite u začaranom krugu sadašnjosti koji je u biti ponavljanje prošlosti? Čini vam se da dajete sve od sebe, ali rezultati i dalje ne dolaze? Ponestaje li vam motivacije da iznova započnete s ostvarivanjem vaših poslovnih ili privatnih ciljeva? Ovaj je program potpuno prilagođen vašim razvojnim mogućnostima! Zato su sadržaj, ciljevi i mogućnosti učenja o emocionalnoj inteligenciji relevantni i primjenjivi na vaše specifične okolnosti.

sl_2_ispravak

Metodologija održavanja individualnih radionica

Svaki individualni polaznik prolazi sljedećih pet faza radionice:

1. Evaluacija

– Putem raznih testova i razgovora s vama, procijenit ćemo sadašnji nivo emocionalne inteligencije

– Analizirat ćemo sposobnosti vodstva i snagu osobnog utjecaja na okolinu (poslovni ili privatnu) te vaše snage i područja razvoja

2. Identifikacija ograničavajućih faktora

– Ograničavajući faktori su uvjerenja koja su prepreka razvoju višeg stupnja emocionalne inteligencije

– „To sam ja“, „ja sam takav“ i slične izjave upravo se odnose na negiranje postojanja ometajućih impulsa

– U ovoj fazi putem dubinskih intervjua identificiramo uvjerenja/stavova/iskustva koja su temelj za sadašnju deficijenciju emocionalne inteligencije

3. Uklanjanje limitacija djelovanja

– Nakon osvještavanja prepreka koje sprječavaju uspjeh, slijedi izrada strategija kako ih savladati

– Naučit ćemo kako naučiti kako planirati i provesti promjene u osobnom razvoju i povećavanju sfere osobnog utjecaja i vodstva putem seta praktičnih alata i metoda

4. Postavljanje SMART ciljeva

– SMART ciljevi su metoda kojom ćemo mjeriti uspjeh promjena

– Za svako područje vašeg života postavit ćemo konkretne ciljeve, a njihova realizacija bit će objektivna evaluacija brzine i intenziteta promjena u način razmišljanja i životnog djelovanja

5. Izrada akcijskog plana promjena

– Kako ćemo sprovesti promjene, kojim tempom i kojim prioritetima?

– To su pitanja na koja odgovara individualni akcijski plan promjena

– Naš će mentor predložiti onaj plan koji najbolje odgovara vašem tempu i stilu života

6. Monitoring realizacije akcijskog plana:

– Kako bi se akcijski plan uistinu realizirao, predlažemo vam i mentoriranje njegove realizacije

– Osnovni benefit je taj da ćete u svakom trenutku imati podršku u ostvarivanju pozitivnih promjena načina razmišljanja i djelovanja.

Individualne radionice će vam pomoći da shvatite kako postoji i „mračna“ strana emocionalne inteligencije značajno utječe na svakodnevne interakcije s vašom okolinom, ali i naučiti vas kako ih nadvladati.

Keynote speaker

Postići nemoguće glavni je motiv predavanja koji je rođen iz vlastitih životnih nedaća samih predavača. Kao takav, idealno je sredstvo za tvrtke koje svoju priliku za rast vide u područjima emocionalne inteligencije, razvoja prodajnih vještina i strategija te učinkovitog vodstva timova. Naša su predavanja zabavna i dinamična, a opet, potiču na razmišljanje i na osobnu promjenu polaznika. Kombiniramo teoriju s pričama o pokušaju i uspjehu koje vode publiku do vlastitih razmišljanja i zaključaka.
Iskoristite snagu emocionalne inteligencije! Naši govornici imaju iskustva u svim veličinama publike. Angažirat ćemo vaše zaposlenika i motivirati ih da se odvaže krenuti putem osobnog razvoja, kao i razvijanju još više strasti u svakodnevnom poslovanju.

ppp1

Naši predavači

Evaluacija i trening zaposlenika

Ako nemate vremena ili želite da kvalificirana treća strana upravlja vašim postupkom procjene timova, naši će stručnjaci napraviti takvu evaluaciju za vašu kompaniju.
Otkrijte kvalitetu interakcije vašeg tima kroz metode razvoja emocionalne inteligencije i vještine vođenja. Kroz ovu 90-minutnu virtualnu sesiju, naš Izvještaj za procjenu emocionalne inteligencije timova osigurat će vašojjgrupi dublje razumijevanje njihove trenutne razine EQ vještina, zajedno s potrebnim strategijama i metodama usavršavanja.
Izvješće o grupnom profilu sastavlja i sažima rezultate iz skupine pojedinačnih procjena članova grupe. Ovakav profil daje uvid o ukupnim visokorazvijenim, ali i niskorazvijenim vještinama socijalne interakcije grupe. Također sadrži i preporuku gdje usmjeriti vrijeme i energiju za kolektivni razvoj. Opcije isporuke izvještaja uključuju PowerPoint slajdove, PDF izvještaj ili oboje.

ppp2